Zdroj: https://www.ksidlisti.cz/o-studiu/hodnoceni-aktivity-zaku-ii.stupne-2  •  Vydáno: 30.6.2010 11:55  •  Autor: Martin Vocílka

Hodnocení aktivity žáků II. stupně

Žáky hodnotí jejich vyučující za aktivitu v hodinách, jejich práci a píli, připravenost a ochotu spolupracovat, za reprezentaci školy v obvodních kolech olympiád a soutěží.
Podporujeme žáky i v dalších mimoškolních aktivitách: soutěže vědomostní a sportovní, kulturní akce, besídky, ekologické akce.
Všechny tyto aktivity žáků jsou průběžně bodovány během školního roku a vyhodnoceny v červnu.

Na třetím „bronzovém" místě se ze všech žáků II. stupně umístila Kateřina Kolářová z 8. třídy s 44 body. Školu reprezentovala v konverzační soutěži v anglickém jazyce, ve školním i obvodním kole biologické olympiády.
Na „stříbrném" druhém místě se umístila Natálie Honzovičová ze 6. třídy, která získala 49 bodů za 2. místo v obvodním kole v konverzaci v anglickém jazyce, za účast ve školním kole v literární soutěži s Mikulášem a za účast ve školním a obvodním kole v Pythagoriádě.
Na nejvyšším stupínku „zlatém" se umístila Tereza Vrbová z 9. A s 52 body. Zúčastnila se školního i obvodního kola biologické olympiády a postoupila do obvodního kola v Antifetfestu.
Ostatní pořadí všech žáků na II. stupni je vyvěšeno na nástěnce v 1. patře a je též k nahlédnutí u třídních učitelek.
Všem úspěšným žákům blahopřejeme a děkujeme za reprezentaci školy.

Mgr. Eva Štiková