Zdroj: https://www.ksidlisti.cz/akce-3/vyroba-adventnich-vencu-skoncila  •  Vydáno: 27.11.2009 16:34  •  Autor: Martina Bímová

Výroba adventních věnců skončila

a taky nějaké fotečky z dnešního dne.

Dnešním dnem skončila výroba adentních věnců. Děkujeme všem za spolupráci a doufáme, že se věnce líbily a při zapálení svíčky první adventní neděli si na nás vzpomenete.

My jsme si dnes udělali odpočinkové odpoledne a každý se věnoval tomu, co ho bavilo. A že si toho děti našly opravdu hodně.

Třeba - louskání ořechů, krájení jablíček do sušičky, výroba bambulí, kreslení, čtení, luštění křížovek, stavění z Lega...atd. Potom jsme šli na školní terasu a tam jsme vydováděli při různých hrách a soutěžích. Po svačince nás ve třídě Ježků čekalo divadlo, které si připravily děti z 1.B. Představení mělo úspěch a tak hercům moc blahopřejeme k takovému výkonu.

Na závěr dnešního dne ve ŠD jsme se snažili trochu družiny uklidit, protože po našem vyrábění to tam vypadalo všelijak. Každý přiložil ruku k dílu a jako bonus dostal sladkou odměnu.

Veliké poděkování patří  Matějovi Charouskovi, který nám s úklidem pomohl nejvíce a p. Rouskové, která se dnes obět obětovala a přišla nám pomoci s výrobou věnců. Moc díky.

Všem přejeme pěkný víkend a v pondělí nashledanou.

Vychovatelky a děti ze ŠD.