Zdroj: https://www.ksidlisti.cz/skolska-rada/zapis-z-jednani-skolske-rady-ze-dne-25.6.2024  •  Vydáno: 27.6.2024 18:21  •  Autor: Jana Králová

Zápis z jednání školské rady ze dne 25.6.2024

  1. Informace ředitelky školy Mgr. Pondělíčkové k průběhu školního roku 2023/24 (akce, personální otázky – nepedagogičtí pracovníci)
  2. Projednání a následné hlasování o změně čl. IV. školního řádu pro ZŠ ve znění:

 

    1. Žáci nenosí do školy cenné předměty a větší částky peněz. Škola je za jejich případnou ztrátu odpovědná pouze na základě obecných předpisů o odpovědnosti za škodu.
    2. Pokud žák nosí mobilní telefon do školy a další elektronická zařízení s připojením na internet, s příchodem do školy zařízení vypne a uloží do své šatní skříňky, kterou uzamkne.
    3. Žákům není ve škole povoleno používání mobilních telefonů (včetně chytrých hodinek se SIM, osobních tabletů a dalších elektronických zařízení podporujících připojení k internetu). Zákaz používání všech výše uvedených elektronických zařízení se vztahuje i na dobu, kdy probíhá výuka mimo budovu školy.
    4. Výjimky v používání elektronických zařízení (např. pro zdravotní účely) povoluje osoba pověřená ředitelkou školy.

 

Změna školního řádu byla schválena školskou radou

  1. Ředitelka školy Mgr. Pondělíčková zřídila volební komisi pro volby členů školské rady z řad pedagogických pracovníků. Volby proběhnou v měsíci září. Kandidáti se mohou hlásit již nyní členům volební komise ve složení: Mgr. Jan Bartoš, Mgr. Kateřina Měšťánková, Mgr. Jiřina Šíbová.
  2. Předpokládaný termín dalšího jednání je září 2024

 

Zapsala: Měšťánková