Zdroj: https://www.ksidlisti.cz/akce-3/podzimni-tvoreni-kistopad-2018-foto  •  Vydáno: 7.11.2018 19:52  •  Autor: Martina Bímová

Podzimní tvoření - listopad 2018- foto

Podzimní tvoření - listopad 2018- foto

Školní družina Ježek se dnes proměnila v kouzelnou dílnu  " Podzimního tvoření ".  A byl to pro všechny veliký zážitek!!!!

Dnes odpoledne se družina Ježek přeměnila ve velkou květinovou dílnu, ale s přípravou na podzimní tvoření jsme začali už od pondělí - většina dětí si v předstihu vytvořila dráčky-zápichy, které měly atmosféru podzimu podpořit. Hrnečky a přírodniny si děti nosily průběžně také od pondělka.

Po obědě k nám přijeli manželé Živní, kteří přivezli další potřebný materiál. Hned co všechno nanosili dovnitř (a že museli jít několikrát!), začali se věnovat dětem, trpělivě stále dokola vysvětlovali, ukazovali a doporučovali, jak udělat výtvor co nejhezčí.

A že se to nakonec podařilo potvrdí zajisté všichni, kteří mají podzimní aranž teď doma.

Ti ostatní se mohou podívat na přiložené fotografie, na kterých kromě momentů z tvoření uvidíte, jak si děti pochutnávaly na zdravé svačince (Žervé) z projektu, který má u dětí podpořit konzumaci mléčných produktů.

 
Ještě jednou velký dík manželům Živným, kteří dětem věnovali nejen svůj čas, ale na vlastní náklady zajistili dekorační materiál a živé květiny.
 
 
Vaše vychovatelky ŠD. Mrkající
I pro nás to byl krásný zážitek!!!!