Zdroj: https://www.ksidlisti.cz/akce/sportovni-turnaj-2017  •  Vydáno: 28.6.2017 16:23  •  Autor: Jana Králová

Sportovní turnaj SŠ 2017

Dne 27. 7. 2017 se studenti střední školy zúčastnili sportovního klání u příležitosti konce školního roku. Napříč ročníky se soutěžilo ve dvou sportovních disciplínách: v přehazované a ve fotbale. Především v přehazované byly jednotlivé týmy velice vyrovnané. I když jednoznačným vítězem se stala třída S2A, která vyhrála všechny své zápasy. O 2., 3. a 4. místě rozhodlo až celkové skóre, jelikož všechny tři týmy si připsaly shodně jednu výhru a dvě prohry. Po sečtení všech bodů se na 2. místě umístil dívčí tým třídy S1B a na 3. místě tým třídy S3A. Na 4. místě přes svou bojovnost skončil tým třídy S1A.

Fotbalové klání bylo velice napínavé: často se o vítězi rozhodovalo až v penaltovém rozstřelu. Díky fotbalovým dovednostem a chladným nervům si nakonec zlatou medaili odneslo družstvo složené ze studentů tříd S1A a S1B. Stříbrná medaile připadla družstvu třídy S3A a bronzová druhému družstvu tříd S1A a S1B. Na smolném 4. místě se pak umístil tým třídy S2A.

Všem účastníkům blahopřejeme a jim i jejich kolegům přejeme krásné léto. V tělocvičně a na hřišti se na vás těšíme opět v září!

Vaši tělocvikáři