Zdroj: https://www.ksidlisti.cz/svetova-skola/ohlednuti-se-za-snehulaky-pro-afriku  •  Vydáno: 1.6.2017 12:34  •  Autor: Martin Vocílka

Ohlédnutí se za Sněhuláky pro Afriku

Ohlédnutí se za Sněhuláky pro Afriku

 

Hlásím se s posledními informacemi z letošních Sněhuláků pro Afriku. Celá akce včetně facebookového hlasování skončila. Zapojilo se 273 škol, firem a neziskových organizací a vybrala se částka 275 000 Kč. Přestože naše soutěžní fotografie nevyhrála, naše účast nebyla vůbec marná a měla smysl.

 

Vybraní sněhuláci vystavení v jídelně se objeví na startu 2. ročníku Běhu pro Petera, který se bude konat na školním oválu. Jsou to sněhuláci tříd S4.C, S2.B, S2.A, S1.B, 7.A, 8.B a 9. třídy.

 

 

Ráda bych vám ještě touto cestou tlumočila vzkaz od Petera, který velmi úspěšně zakončil semestr ve své nové škole. Jeho dopis a také kopie vysvědčení si můžete prohlédnout na našich stránkách. Petera budeme i nadále podporovat v jeho snu studovat na vysoké škole. Nejbližší naplánovanou akcí je právě Běh pro Petera, který bude součástí tradiční zahradní slavnosti 22.6. 2017 od 15.00 hod.

 

 

Těšíme se na vás za tým Světové školy

Kateřina Měšťánková

 

 Dopis od Petera