Zdroj: https://www.ksidlisti.cz/akce-2/fotbalova-utkani-poprasku  •  Vydáno: 2.10.2015 14:48  •  Autor: Jana Zelenková

Fotbalová utkání POPRASKu

Ve dnech 22.9. a 24.9. se na naší škole uskutečnily kvalifikační turnaje POPRASKU ve fotbale. V úterý tým 6. a 7. třídy po dvou remízách a vítězství postoupil do finále. Ve čtvrtek pak tým složený z žáků 8. a 9. tříd nestačil bohužel ani na jednoho ze soupeřů, kteří zcela objektivně měli vyrovnanější a zkušenější kádry.

Tým 6. a 7. třídy ve složení Dominik Deyl, Jiří Radoušek, Marek Ryšavý, Igor Lupan, Martin Korejs, Jiří Kňourek a brankář Kristián Balážik předvedl 1.10. ve finále bojovné výkony a byl velmi blízko postupu do semifinále, když v prvním utkání otočil vývoj zápasu s Bítovskou a brankami Lupana a Radouška zvítězil 2:1. Ve druhém utkání s PORGem jsme šli rychle do vedení díky Deylovi, pak ale začalo peklo v podobě jednoho nájezdu soupeře za druhým, ale jeho produktivita díky naší nezměrné bojovnosti nenesla úspěch, a tak jsme si gól na 1:1 nakonec museli dát sami:). Naštěstí v poslední minutě po akci Lupana strhl vítězství na naši stranu opět Deyl. Ovšem nakonec ani tato dvě vítězství na postup nestačila, neb v posledním zápase nás smázla Jílovská 10:2.
Řekněme ale na závěr, že kluci se nemají za co stydět, bojovali a štěstí jim šlo až na závěrečné utkání také naproti, tak příště už to určitě vyjde.

Mgr.Viktor Lukáš