Zdroj: https://www.ksidlisti.cz/akce-3/navsteva-zoo5  •  Vydáno: 21.9.2015 20:40  •  Autor: Martina Bímová

Návštěva ZOO - foto

Návštěva ZOO - foto

ŠD.Usmívající se

 

Hádanky v ZOO

 

Když nám začátkem září přišla nabídka Domu dětí a mládeže hl. m. Prahy zúčastnit se třetího ročníku akce Hádanky v ZOO, neváhaly jsme ani chvilku a rovnou požádaly o rezervaci vstupenek. Kdo by také odmítl prohlídku nádherné pražské ZOO zpestřenou vědomostní soutěží, navíc se vstupem zdarma.

 

Organizátoři akce se opět zlepšili (máme srovnání, účastníme se pravidelně :-) ), připravili nám zajímavou trasu po místech, kde mnozí z nás byli poprvé a připravili zajímavé přírodovědné otázky, které nejen ověřily, ale díky vyhledávání správných odpovědí i rozšířily naše znalosti. Novinkou bylo povinné projití tří stanovišť, na kterých jsme dostali razítka na herní karty. Tak jsme se dostali například i do druhého patra Rozhledny (pokračovat výš nám nepřipadalo vzhledem k našemu počtu bezpečné). A jako bonus jsme měli nádherné počasí :-).

 

Rády bychom také pochválily děti za vzorné chování v prostředcích MHD i v samotné ZOO a samostatné plnění úkolů (děti pracovaly v pěti skupinkách podle jednotlivých oddělení pod vedením nejstarších dětí).

 

 

 

Těšíme se na další společné akce.

 

 

Vaše vychovatelky ŠD.Mrkající