Zdroj: https://www.ksidlisti.cz/akce-2/slavnostni-serpovani  •  Vydáno: 3.9.2015 14:20  •  Autor: Martin Vocílka

Slavnostní šerpování

Dne 1. září 2015 proběhlo na naší škole slavností přivítání prvňáčků za přítomnosti paní ředitelky Mgr. Heleny Pondělíčkové a zástupců zřizovatele MČ P4 v čele se starostou Mgr. Petrem Štěpánkem, CSc. a zástupkyní z odboru školství paní Gabrielou Michalicovou.

Paní učitelky Dana Vašků a Míla Pospíšilová přivítaly budoucí žáčky před hlavním vchodem školy. Děti byly uvedeny maturanty do školní jídelny za zvuku slavnostních fanfár. V tento velký den plný očekávání paní ředitelka a pan starosta Prahy 4 Petr Štěpánek uvítali děti v prvních třídách a popřáli jim hodně úspěchů v učení a dobré školní výsledky. Pan starosta předal paní ředitelce i třídním učitelkám krásné květiny a obě první třídy obdržely originální hru z Finska – dřevěné kuželky. Po šerpování maturanti odvedli své prvňáčky do jejich tříd, kde se s nimi paní učitelky za přítomnosti rodičů blíže seznámily.

Přejeme všem našim novým žáčkům nejen hodně štěstí, úspěchů a dobrých známek, ale také hodně kamarádů. Ať se jim ve škole líbí!

Třídní učitelky Mgr. Dana Vašků a Mgr. Míla Pospíšilová