Zdroj: https://www.ksidlisti.cz/skolni-parlament/skolni-parlament-cervnova-zprava  •  Vydáno: 30.6.2015 9:11  •  Autor: Jana Králová

školní parlament - červnová zpráva

V červnu jsme se konečně všichni dočkali Afrického dne, který se velice povedl, a dozvěděli jsme se spoustu zajímavých věcí. Na odpolední Zahradní slavnosti byli vyhlášeni vítězové Afrického kvízu. Odměnu nakonec dostala pouze třída 5.B, která se zapojila do kvízu celá a ještě děti odevzdaly všechny odpovědi správné!!!

Máme i zprávy z Afriky. Sice nám ještě nedošla žádná odpověď, ale již víme, že naše balíky do Afriky dorazily a že se dětem moc líbily. Po prázdninách na nás snad budou čekat i věci od našich afrických kamarádů.

Na poslední schůzi parlamentu byli oceněni nejaktivnější členové parlamentu. Všichni ostatní dostali alespoň drobnou sladkost za snahu a čas, který v parlamentu strávili. Loučili jsme se také s žáky devátého ročníku, kteří jdou na střední školy. Největší dík patřil předsedovi školního parlamentu Honzovi Svobodovi, který se velmi aktivně zapojoval do aktivit parlamentu a dostal také něco na památku.

Krásné prázdniny všem a v září opět neshledanou!!!