Zdroj: https://www.ksidlisti.cz/akce-3/mozaikiada-foto2222  •  Vydáno: 17.12.2014 18:52  •  Autor: Martina Bímová

Mozaikiáda - foto

Mozaikiáda - foto

ŠD.Smějící se

Tento týden už málokdo myslí na něco jiného než na Vánoce a tak jsme se pro dnešní soutěž nechaly Vánocemi inspirovat i my. Vyhlásily jsme mozaikiádu na téma "Vánoční kapr". Jako stavební materiál děti dostaly víčka od PET lahví, které tu průběžně sbíráme, a pak už záleželo jen na jejich fantazii a schopnosti se ve skupině domluvit a spolupracovat. Podívejte se na fotografie, jak se jim to nakonec povedlo. Porota složená z přítomných rodičů pak rozhodla o následujícím pořadí.

 
1. Medvědi
2.-3. Zajíci a Žirafy
4. Sloni
5. Ježci
 
Některé děti byly z umístění smutné, zvláště ty, kterým byl jejich výtvor těsně před ukončením soutěže zničen, a to navíc členem vlastního družstva :-(. Bonbóny, které jsme měly pro všechny, však pomohly smutné dušičky pohladit a tak snad nakonec odcházeli všichni spokojení :-).
 
Děkujeme rodičům, kteří se soutěže zúčastnili.
 
Zvláštní poděkování patří všem rodičům, kteří se, ať už plánovaně či neplánovaně, naší akce zúčastnili také. Maminka Matěje Gebauera se ujala družiny Zajíců, pan Elis významně zasáhl do práce Slonů, paní Zahradníková přecházela mezi Žirafami a Medvědy a velmi jsme ocenily, že nezkušené a oslabené družině Ježků pomohla paní Harantová, maminka Klaudie Kotcherové z konkurenční družiny Zajíců. Pokud by kdokoliv měl chuť nám napsat, jak akce vypadala z jejich úhlu pohledu, budeme za vaše postřehy moc rády - pište nejlépe na e-mail naší vedoucí vychovatelky paní Teclové (l.teclova@ksidlisti.cz), která se tentokrát naší akce zúčastnit nemohla :-).
 
Vaše vychovatelky ŠD.Mrkající