Zdroj: https://www.ksidlisti.cz/akce-3/navsteva-muzea  •  Vydáno: 11.12.2014 19:41  •  Autor: Martina Bímová

Návštěva muzea

Návštěva muzea

ŠD.Usmívající se

Muzeum může být i zábava!Usmívající se

Muzeum Karla Zemana je unikátní interaktivní expozice, která děti provede světem filmových triků génia světového filmu Karla Zemana. Jednotlivé části Muzea jsou koncipovány jako filmové scény a malé ateliéry s kulisami, do kterých můžete vstupovat, fotit a natáčet se v akci a pochopit tak podstatu trikové tvorby a výjimečnost fantazie českého filmového režiséra Karla Zemana.

Naše družina dostala nabídku získat vstupenky do muzea Karla Zemana za zvýhodněnou cenu 40 Kč za žáka a plánujeme ji využít už v lednu a to ve dvou termínech 14. a 21. 1. 2015. Odchod od školy je naplánován na 13:30 hod., návrat ke škole je předpokládán mezi 17 a 17.30 hod.

S sebou jako obvykle - batůžek, pití, svačinu, pláštěnku a kapesné dle Vašeho uvážení (vše nechat ráno v šatní skříňce).

Maximální počet dětí na tuto akci je 30.

Sledujte nástěnku ŠD v hale školy. Zde bude umístěna prezenční listina. Rodiče své dítě na listinu přihlásí a svým podpisem tak odsouhlasí účast dítěte na této akci (prosím zapište si datum akce, aby přihlášené děti na akci opravdu odešly) a zároveň zaplaťte 40 Kč vstupné Vaší paní vychovatelce. Vzhledem k tomu, že tentokrát musíme zaplatit vstupné předem, zapíšeme na prezenční listinu pouze děti, které budou mít zaplaceno.

Děkujeme za pochopení.

Vaše vychovatelky ŠD.MrkajícíMrkající