Zdroj: https://www.ksidlisti.cz/akce-3/deskohrani  •  Vydáno: 30.9.2014 20:35  •  Autor: Martina Bímová

Deskohraní

Deskohraní

ŠDUsmívající se.

Kroužek společenských her

Ráda bych pozvala děti přihlášené do kroužku společenských her na 14. ročník mezinárodního festivalu "Deskohraní 2014". Konkrétně se chystáme navštívit Ludotéku, což je prostor, kde je možné si prohlédnout množství her - od novinek po ty léty prověřené, navíc jsou na místě odborníci ochotní vysvětlit pravidla her, eventuálně poradit s jejím výběrem. Do Tyršova domu vyrazíme v pondělí 6. října 2014. Odchod od školy je naplánován na 13 hod., návrat ke škole je předpokládán mezi 17 a 17.30 hod. Vstup je ten den zdarma.

S sebou jako obvykle - batůžek, pití, svačinu, pláštěnku a kapesné dle Vašeho uvážení (vše nechat ráno v šatní skříňce). Maximální počet dětí na tuto akci je 12.

Děti, které se přihlásí a mají více než 4. vyuč. hodiny budou končit dříve a budou na poslední hodinu omluveny.

Sledujte nástěnku ŠD v hale školy. Zde bude / velmi brzy / umístěna prezenční listina. Rodiče své dítě na listinu přihlásí a svým podpisem tak odsouhlasí účast dítěte na této akci.

Pokud by se ještě někdo chtěl přihlásit na kroužek Společenských her, ať tak učiní ve ŠD Ježek u p. vychovatelky Mirky Šmejkalové / písemný souhlas rodičů je nutný /.Usmívající se

Kroužek Společenských her je vždy ve čtvrtek od 16 do 17 hod. Pro družinové děti je zdarma a pro ostatní za 400 Kč na pololetí.

Mirka Šmejkalová, vychovatelka ŠDMrkající.