Zdroj: https://www.ksidlisti.cz/akce-2/cesko-se-hybe-krajske-postupove-kolo  •  Vydáno: 26.3.2014 12:16  •  Autor: Zuzana Rachmannová

Česko se hýbe - krajské postupové kolo

Účast kroužku ATS Rytmic byla opět úspěšná.

V pondělí se na naší škole opět předávaly diplomy. Paní ředitelka je předávala dětem ze zájmového kroužku ATS Rytmic za vzornou reprezentaci školy.

Zájmový kroužek ATS Rytmic organizovaný naší školou/školní družinou se začátkem března opět zúčastnil druhého ročníku soutěže v pódiových skladbách "Česko se hýbe na školách plných zdraví".

Letos ATS Rytmic soutěžil se dvěma choreografie a to "Loupežnická" a "Waka Waka". V první choregorafii tančí děti, které kroužek navštěvují teprve půl roku. V druhé choreografii tančí pokročilé děti, které do kroužku chodí již rok a půl.

Choreografie "Loupežnická" porotu velmi zaujala a vyhrála 1. místo. "Waka Waka", kde dívky tančily se třásněmi (pompomy), se umístila také na stupních vítězů a to na krásném 3. místě. Obě choreografie si tak vybojovaly postup do celorepublikového finále, které se bude konat začátkem června 2014.

D. Machurková