Zdroj: https://www.ksidlisti.cz/akce-2/vanocni-akademie-10.12.2013  •  Vydáno: 16.12.2013 13:39  •  Autor: Zuzana Drahošová

Vánoční akademie 10.12.2013

Nejen úterní dopoledne se neslo v duchu Vánoc, kdy žáci prvního stupně vyráběli vánoční dekorace v rámci projektu Slavíme Advent, ale i úterní odpoledne jsme měli vánoční náladu. Žáci 1. - 4. tříd totiž vystoupili ve Vánoční akademii od 17 hodin ve školní jídelně, jejímž tématem byla letos "Česká kinematografie".

Všechny třídy si daly nemalou práci s nacvičováním, což se jim vyplatilo, protože jejich vystoupení se velice povedla. Náplň jednotlivých vystoupení byla různorodá. A ačkoliv letos vítězil hlavně tanec a pohybové ztvárnění, mohli jsme vidět a potěšit se úryvky z pohádek, českých filmů a připomenout si známé písničky či si poslechnout básničky.
Ještě jednou bych ráda poděkovala třídním učitelkám, že s dětmi pilně nacvičovaly, ostatním pedagogům, kteří se na akademii podíleli, studentům, kteří nás celým večerem provázeli a v neposlední řadě také děkuji vám rodičům, protože jste přišli, byli tak oporou pro své děti a také jste byli i pomocnou rukou při přípravě kostýmů, které některé třídy potřebovaly.
Děkujeme za vaši hojnou účast a budeme se opět těšit za rok!

Z. Drahošová

další fotografie ke stažení zde