Zdroj: https://www.ksidlisti.cz/akce-2/vapenka-den-po-dni-den-ctvrty  •  Vydáno: 24.3.2013 23:30  •  Autor: admin

Vápenka - den po dni: Den čtvrtý

Při budíčku nás kromě paní učitelek a vychovatelů probudilo opět sluníčko a nádherně vymetená obloha. Třídy 1.B a 1.C věnovaly nedělní dopoledne korálkování, které mělo velký úspěch. Třída 1.A pokračovala se čtením ve Slabikáři a nedělních hrách v herně.

Po poledním klidu a svačince nám vychovatelé řekli, že si pro nás víla Konvalinka připravila první tři disciplíny netradiční krakonošské olympiády. První disciplína nesla název Koulovaná a vyhrálo ji družstvo "Petrklíč". Ve druhé disciplíně, Sněhovém hadu, vyhrálo družstvo "Krakonoš". A třetí disciplínu, Sjezd na lopatě, vyhrálo opět družstvo "Krakonoš". Po vyhlášení výsledků krakonošské olympiády jsme se zase pěkně vyřádili na sněhu na kouzelné louce.

Když jsme se vrátili na chatu, dozvěděli jsme se, že nás večer čeká velká soutěž "Vápenka má talent". Proto jsme šli rychle nacvičovat, aby naše scénky byly co nejlepší. Do poroty soutěže zasedly známé české osobnosti: Ewa "Dana" Farná, Paľo "Martin" Habera, Ondřej "Michal" Soukup a hlavní předsedkyně poroty Gábina "Míla" Osvaldová. Porota byla přísná, ale některým z nás se povedlo porotu i roztancovat. Výsledky se však dozvíme až zítra a tak jsme šli spát s velkým očekáváním.

Čago belo přejeme všem.

 

Dopolední učení:

Krakonošova olympiáda:

Vápenka má talent: