Zdroj: https://www.ksidlisti.cz/akce/vitezstvi-v-soutezi-financni-gramotnost  •  Vydáno: 21.2.2013 12:00  •  Autor: Jana Králová

Vítězství v soutěži Finanční gramotnost

V prosinci proběhla na střední škole soutěž Fin. gramotnost. Ve školním kole, kterého se zúčastnili všichni studenti a všechny studentky, zvítězily Aneta Babická S4B, Simona Horáková a Michaela Stejskalová z S3A. Tyto studentky dokázaly získat nejvíce bodů za správné odpovědi v nejkratším čase a postoupily do okresního kola soutěže.

Okresní kolo proběhlo v lednu letošního roku a naše studentky si zde změřily síly s ostatními středními školami z celé Prahy 4  ve znalostech finanční problematiky.

Chtěla bych jim jménem všech studentů, pedagogů a vedení školy pogratulovat a poděkovat za vzornou reprezentaci školy, neboť se jim podařilo zvítězit a naše škola jako jediná z Prahy 4 postupuje do krajského kola. Přejeme jim hodně úspěchů.

Do soutěže Finanční gramotnost, kterou vyhlašuje Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy se naše škola zapojila již třetím rokem. S radostí mohu konstatovat, že 1. místo v Praze 4 se nám podařilo vyhrát již podruhé.

Alena Cilcová