Zdroj: https://www.ksidlisti.cz/akce-3/foto-otevreni-hriste  •  Vydáno: 1.11.2012 16:00  •  Autor: Martina Bímová

Foto - otevření hřiště

Slavnostní otevření fotbalového hřiště

Dnes 1.11.2012 bylo slavnostně otevřeno  fotbalové hřiště Školy Kavčí hory, které prošlo díky Městské části Praha 4 kompletní rekonstrukcí.

Na této události nechyběli  zástupci MČ Prahy 4 v čele s panem starostou ing. Pavlem Horálkem, p. ředitelka Mgr. Helena Pondělíčková s p. zástupkyněmi, žáci naší ZŠ, studenti SŠ, zástupci rodičů a školního parlamentu, děti z MŠ,  zástupci školské rady, učitelé a profesoři.

Po slavnostním projevu p. ředitelky Mgr. Heleny Pondělíčkové se ujal slova také p. starosta ing. Petr Horálek a jeho zástupkyně Ivana Staňková. Zástupci školního parlamentu poté poděkovali za rekonstrukci hřiště.

V 14.30 p. starosta s paní ředitelkou společně přestřihli slavností pásku.Zástupkyně p. starosty Ivana Staňková přinesla jako kmotra nový fotbalový míč a také učinila první výkop.

A pak to začalo!

Zastupci učitelů a profesorů si to " rozdali " v úvodním zápasu  proti studentům naší SŠ. Každý fandil jinému družstvu, atmosféra byla napjatá, fandilo se ze všech sil, ale nakonec zvítězil tým učitelů a profesorů  6:1.

Ale jak víme všichni, není důležité vyhrát, ale zúčastnit se.

Takže sláva vítězům a čest poraženým!!!!

Vaše vychovatelky ŠD.