Zdroj: https://www.ksidlisti.cz/akce-3/dostali-jsme-rodice-na-kolena  •  Vydáno: 7.3.2012 19:28  •  Autor: Martina Bímová

Dostali jsme rodiče na kolena

a jsme moc rádi! Děkujeme!!!!!

V rámci Týdne otevřených dveří ve ŠD dnes ve školní jídelně proběhla akce s dětmi i rodiči nazvaná " Mami, tati, pojď si se mnou hrát ".
Napřed jsme rodiče přivítali, vysvětlili pravidla,cíl soutěže a poučili o bezpečnosti. A pak to začalo!!! Rodiče s dětmi vytvářeli mozaiku na jarní téma " Motýl". Časový limit byl 45 minut a každá ruka byla potřebná.
Ze začátku nastal trochu chaos, než se týmy dohodly na spolupráci, ale pak už to šlo jako po másle. Rodiče jsme opravdu dostali na kolena a bylo na nich vidět, že svojí roli v týmu berou vážně.
45 minut uteklo jako voda. A pak nastalo vyhlášení vítězů.Porota, kterou tvořili rodiče to neměla jednoduché. Nakonec rozhodla takto - 1. místo získala ŠD Žirafa/ motýl se zahrádkou/ a Zajíc/ motýl s dlouhým ocáskem /,2. místo obsadily ŠD - Ježek / motýl s nožičkami/,Slon / motýl zelenožlutý /, Medvěd /motýl červený /.
Dokonce se na naše výtvory a vyhlášení vítězů přišla podívat i paní ředitelka, které se naše mozaiky moc líbily.
Všem ŠD jsme předali ceny / hry do ŠD / a každý dostal sladkou odměnu.Na závěr celé akce jsme poděkovali rodičům za jejich účast a uklidili jídelnu.
Doufáme, že se dětem i rodičům akce líbila. Rodiče si tak mohli vyzkoušet, jaké to je pracovat v týmu nejen se svým dítětem, ale i s ostatními dětmi a rodiči, jak záleží na spolupráci a také jak to má porota těžké určit vítěze.
Vážení rodiče, jsme rádi, že jste s námi strávili společné odpoledne a těšíme se na další společnou akci.

Vaše vychovatelky ŠD a děti.